Over mij

Voor wat betreft mijn foto's: “What you see is what you get”. Niemand anders. Persoonlijker kan niet. Ook de in de website verwerkte kunst zegt wat over mij. Zij is gekocht van kunstenares Margriet van Berkom (www.m-griet.nl). Doe een man een uniform aan, of een toga en ineens gaat de borst vooruit. Wordt het een haantje. Het komt in mijn wereld voor. Doet mij vaak glimlachen. Relativering en humor zijn belangrijk voor mij. Indien gepast zijn het naast een goede analyse middelen om door te dringen tot de kern: “Wat is belangrijk voor mijn cliënten?”. Het is de kunst om dat voor ogen te houden en er samen voor te gaan.

Historisch

  • Advocaat sinds 1 januari 1992 (Banning Van Kemenade & Holland Eindhoven)
  • 2019: Opleiding Mediator Instituut Merlijn
  • Van 1997 tot 1 juni 2020 mede-eigenaar van Van de Kam Advocaten te Boxmeer
  • Vanaf 1 juni 2020: eigenaar van Van de Ven Advocatuur en Mediation.

Ik ben lid van:

  • Specialistenvereniging VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland)
  • Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Breda – ’s-Hertogenbosch
  • Raad van Discipline ressort ’s-Hertogenbosch

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik in de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Werkwijze

Tijdens een eerste contact, meestal telefonisch, wordt een voorlopige inschatting gemaakt van de hulpvraag. Een eerste antwoord stelt al vaak gerust. De afspraken over mijn dienstverlening worden vastgelegd in een overeenkomst. Indien gewenst kom ik bij bedrijven voor een bespreking. Of bij u thuis. Live of via video-overleg. Dat laatste blijkt populair. Reistijd is dan niet nodig. Een oppas voor de kinderen ook niet. Partners schuiven letterlijk aan de keukentafel aan en overleggen mee in vertrouwde omgeving. Reacties aan rechters of wederpartijen worden voor verzending aan u ter goedkeuring voorgelegd.

Een vraag voor mij?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier.
* verplichte velden

© Realisatie: WebShepherd