Advocatuur

Mijn cliënten hebben een goed rechtsgevoel. U ongetwijfeld ook. Mijn werk bestaat met name uit het bedenken van argumenten om dat gevoel juridisch te vertalen en om in overleg met u een doeltreffende aanpak te bepalen. Soms is dat procederen. Vaker lukt het om de ander te overtuigen dat beter niet te doen. Alles in uw belang.

Als ervaren advocaat weet ik hoe rechters naar juridische vraagstukken kijken. Daarom meen ik dat het inschakelen van een advocaat juist van meerwaarde is voorafgaand of ter voorkoming van een procedure. Met andere woorden: Waarop moet u letten vóórdat er geprocedeerd moet worden? Maatwerk. Dat begint eigenlijk al bij het maken van contracten. Of bij het begin van een discussie. Tijdig overleg met mij kan een hoop zorg en proceskosten besparen. Problemen moeten zoveel mogelijk worden voorkomen of op zijn minst worden aangepakt als zij nog hanteerbaar zijn.

Mediation

Werkgever en werknemer. Bestuurder en Ondernemingsraad. Vennoten. Leverancier en afnemer. Aannemer en onderaannemer. Lang gaat het goed en dan ineens is overleg niet meer mogelijk. Wat eerst goed was dreigt zelfs te escaleren. Ik help betrokkenen om weer met elkaar in gesprek te komen. Dan blijkt vaak dat zij heel goed zelf weer in staat zijn om op te lossen.

Marc van de Ven

Welkom. Sinds 1992 ben ik advocaat en nu ook mediator. Vooral ondernemingen, van multinational tot ZZP’er roepen mij erbij. Maar ook particulieren met hulpvragen over werk en inkomen. Statutair directeuren, managers, productiemedewerkers. Ik sta allen graag bij. Bent u op zoek naar een ervaren, toegankelijke en persoonlijke adviseur? Neem contact met mij op en ontdek of ik bij u of bij uw organisatie pas.

Meer over mij

 

© Realisatie: WebShepherd