van de Kam advocaten

Tijd voor iets nieuws

Mijn kennis en ervaring als advocaat hebben vooral betrekking op het arbeidsrecht en het civiele recht waarmee een ondernemer maar ook particulieren te maken krijgt. Dat zijn brede rechtsgebieden. Vanaf 1993 heb ik vanuit het kantoor in Boxmeer waar Van de Kam advocaten gevestigd was mijn expertise op die gebieden ingezet.

Voor zowel MKB als de grotere zakelijke relatie en particulieren ging ik gedreven aan de slag. To-the-point, snel, niet-moeilijk-doen maar creatief oplossen. Ontzorgend. Dat is de adviseur die ik graag ben.

Bij van de Kam stond ik als Mr. M.M.C. van de Ven bekend om werkzaamheden in de volgende hoofd rechtsgebieden:

Als mede eigenaar van van de Kam advocaten hield ik mij jaren bezig met arbeidsrecht, civiel recht en Mediation bij klanten in heel Nederland en vooral in de regio rondom Boxmeer, Cuijk, Nijmegen.

Na ruim 28 jaar heb ik er voor gekozen mijn (juridische) dienstverlening verder vorm te geven met Van de Van Advocatuur en Mediation. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen. Als Mkb’er of multinational, wilt u de beste mensen om u heen. Als ervaren begeleider en uitvoerder van uw juridische vraagstukken ben ik graag één van die mensen.

© Realisatie: WebShepherd